Lad mig først få det ud af vejen: mine blogindlæg hos WDD er ikke til salg, og jeg har ingen fordel for dette indlæg.

Når det er sagt, vil jeg fortælle dig om min succes med at finde god webhosting samt en god hostingaftale til WDD-læsere, der også giver dig mulighed for at gøre noget socialt godt (mere om dette nedenfor).

At vælge den rigtige web hosting udbyder er en af ​​de sværeste forretningsbeslutninger, jeg har måttet lave.

Jeg indså tidligt i spillet, at kvaliteten af ​​hosting og support er meget vigtigere end prisen, fordi et websted kan bygge eller ødelægge dit omdømme, og jeg ville ikke rive rundt med værter, der ville forlade mig i pinligt situationer.

Efter at have arbejdet i webbranchen i flere år har jeg set min retfærdige andel af hostingfirmaer. Jeg skiftede især fra to af dem, Media Temple og Mosso , fordi de ikke kunne klare mit websteds behov, bestemt ikke uden omkostningerne at blive ublu.

Min erfaring med Media Temple

Jeg var vært for mange steder med Media Temple (MT) i flere år og var generelt tilfreds med dem. Efter alt bliver MT annonceret overalt og på det tidspunkt var et godt selskab at være vært for.

Efter et par års succes voksede MT sig så stort som et firma, at tingene gik ned ad bakke , i hvert fald for mine websteder.

Mine hjemmesider gik konstant ned eller ville blive langsomme og ikke reagere . Som om dette ikke var nok, blev deres sædvanligvis fremragende støtte gradvist uprofessionel og ubevidst.

De gode teknikere syntes at blive erstattet af nybegyndere, og deres engang hurtige responstid tog til sidst for evigt. Det var som om støtte ikke var en prioritet for dem længere.

De syntes at have for mange usædvanlige årsager til nedetid. Jeg havde bestemt ikke forventet dette fra at betale top dollar til hosting.

Min erfaring med Mosso

Så jeg skiftede til Mosso til hosting. Mosso er et meget godt selskab og dets støtte er langt bedre end MT's efter min mening.

Men på grund af sin "cloud server" load-balancing system, jeg er tilbage som en bruger med meget lidt kontrol over back-end af mine websteder .

For eksempel havde jeg ingen måde at ændre visse indstillinger i .htaccess-filen eller få de oplysninger, jeg havde brug for fra serverlogfilerne.

Også dens båndbredde og beregningscyklus overage gebyrer blev overdreven: Webdesigner Depot er et stort websted og kan få titusindvis af besøgende på en enkelt dag.

Selv om Mosso var et meget professionelt firma, tillod det ikke min infrastruktur at tilpasse serveren til mine behov , og tjenesten var nok en af ​​de dyreste derude.

Ting bliver bedre: Min erfaring med en HOSTING og UK2Group

I flere uger var jeg utilfreds med Webdesigner Depots hosting situation. Webstedet sænkede, og dets omkostninger voksede, da det blev mere og mere populært.

Det var da jeg fik en email fra Nick Nelson, Global Commercial Director at UK2 Group , som ejer mange mærker, herunder ANHosting . Nick ville hjælpe mig med at løse min hosting krise.

Jeg havde aldrig hørt om UK2 Group eller ANHosting før, så jeg var tilbageholdende med at være vært for dem, især da så mange andre web-hosting-udbydere kontakt mig konstant med lignende tilbud.

Men han overbeviste mig om, at deres tjenester var forskellige og at se nærmere på dem.

Efter nogle undersøgelser fandt jeg ud af, at UK2 Group blev grundlagt i 1998 og er faktisk en af ​​de største webhosteselskaber i verden .

Jeg fandt også nogle gamle artikler, hvor folk klagede over ANHosting, men det var før det blev erhvervet af UK2 Group, så tingene er forskellige nu.

Lad os nu være ærlige: med hosting får du det, du betaler for. Men i sidste ende er støtten bag produktet det, der betyder mest for mig. Webdesigner Depot er ganske vist ikke på ANHostings plan for $ 6,95 / måned, men alle UK2-koncernens kunder får støtte fra samme team , der er baseret i USA og svar på samme ledelsesteam.


Jeg har været vært med dem i et stykke tid nu, og indtil videre er jeg virkelig imponeret. Her er hvad jeg kan lide om dem:

 • Fremragende støtte
  Support er det vigtigste aspekt ved hosting til mig. ANHosting og UK2 Groups øvrige hostingudbydere understøttes af et team af stort personale baseret i Chicago og Utah. Mens de fleste virksomheder outsourcer deres support, skifter UK2 Group til insourcing, som rapporteret af TheRegister .
 • Hurtige servere
  Webdesigner Depot laster altid hurtigt nu og har en hurtig responstid. UK2-koncernen købte ANHosting i december 2007 og kort efter migreret til SoftLayer. Jeg er ingen techie, men fra hvad jeg har læst, er serverne og netværket på SoftLayer top notch.
 • Håndterer Digg-effekten
  Artikler fra Webdesigner Depot er optrådt på Diggs hjemmeside uden at få webstedet til at gå ned eller blive uresponsible. Jeg kender andre websteder, der deler den samme server, som jeg er på, og er også ofte på Digg, og når de er, kan de ikke sænke mit websted. Jeg skal dog gøre det klart, at du ikke kan forvente, at en $ 6,95 / måned hosting konto kan håndtere Digg-effekten hver gang, men ANHosting vil arbejde sammen med dig, og det har mange produkter bygget til at håndtere sådanne effekter, som f.eks VPS.NET og 10TB.com . Hvis du ved, at du får en stigning i trafikken, skal du kontakte sine ledere forud for tiden, og de vil få det til at fungere.
 • Overførselshjælp
  Hvis du er sammen med en anden hosting provider, som jeg var, men frygter ideen at overføre til et bedre hostingfirma, fortvivl ikke. UK2 Gruppes team hjælper dig med at overføre dit websted. Det hjalp mig med min og forsikrede mig om, at det ville gøre det samme for dig. Bare lad dem vide, at du er en Webdesigner Depot-læser og gerne vil overføre til en af ​​deres virksomheder.
 • Datasikkerhed
  Backups sker flere gange om dagen og holdes et stykke tid, hvilket giver mig ro i sindet. Hver UK2-gruppeserver er også sikkerhedskopieret. Spørg om pakker, der understøtter R1Soft-backup til ekstra komfort; ellers pakken $ 6,95 / måned inkluderer backups en gang om dagen, hvis det virker for dig.
 • Masser af båndbredde
  UK2 Group giver masser af båndbredde, selv med deres laveste pakke, og giver så meget som 10 TB på deres dedikerede servere . De afskærer dig heller ikke uden varsel, hvis du går over grænsen, som mange andre værter gør. De arbejder sammen med dig, vel vidende at dit websted er din prioritet.

Summer of Social Good: Eksklusivt tilbud til WDD-læsere

I sommer deltager UK2Group i Sommer af socialt godt med Mashable.com og mange andre partnere.

Start i dag drage fordel af et af tilbudene herunder, og UK2Group vil donere $ 100 til Summer of Social Good for hver tilmelding!

Tilmelding til enten Midphase.com eller ANHosting.com og brug kuponkode " {$lang_domain} " At modtage 3 måneder gratis hosting ud over dit købte udtryk. Bare tilmelde dig i mindst 12 måneder, hold dig i mindst 31 dage, og de donerer $ 100 til denne store årsag (og du får stor hosting på samme tid!).

Midphase og ANHosting ærer 30 dage uden spørgsmål, der stilles penge tilbage garanti, så der er ingen risiko.

Vi håber at rejse $ 10.000 i sommer til velgørenhed . Så hjælp os ved at tilmelde dig og lad os gøre noget godt. ;)

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, har Nick bemyndiget mig til at sende sin emailadresse her, så du kan kontakte ham direkte med spørgsmål eller bekymringer: nick.n [at] uk2group.com